Friday, August 20, 2010

Berita gembira :)) !!!

Salam to all...xtau macam mana nak ckp coz still dun believe it...semalam sy baru terima surat dari company. Surat apekah???? suspen tol mula2 nak bukak tu..dup dap dup dap...perkara pertama yg sy cari ialah title untuk surat itu...yes!! yes!! yes!! perkara yg sy tunggu dengan sabar hampir setahun lebih akhirnya menjadi kenyataan...apekah???!! 'Salary Adjustment'...


-

-

Alhamdulillah...alhamdulillah....bersyukur atas rezeki yg Engkau beri padaku...bykkah? sikitkah? hurmm...what can I say juz...more than my expectations.. :) mungkin ini sudah tertulis rezeki untuk baby yg dok menendang2 dlm perut ini..huhu...ye la... Allah swt da atur yg terbaik untuk kita asalkan kita sabar, berusaha, dan yg paling penting ialah berdoa....Masa preggykan Eishan sy dapat kerja setelah beberapa bulan menganggur dan kali ni masa preggykan anak ke dua bertambah lak gaji....Alhamdulillah...Engkau mendengar doaku itu...Yang penting kita kena percaya rezeki anak tu pasti ade :)

-

-

Tahniah juga pada rakan sekerja yg dapat jugak...hihi...semoga terus maju ye kawan2 :)




3 comments:

mamalieyna said...

waah tahniah! rezeki utk new baby eh..Alhamdulillah!

selamat berpuasa!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah..
rezeki anak la tu.. =)

e_nazz said...

thanx all..itula...rezeki anak... :) syukur sgt2..

Related Posts with Thumbnails

WELCOME!


New Updates!

Jom KLIK! KLIK!