Tuesday, May 18, 2010

Eishan & Car (remote control)

Hehe....actly jalan2 ni da beberapa minggu yg lepas da..tapi nak gak letak dalam entry hari ni sebab hari tu first time Eishan naik kete yg ade remote control..hehe...best sangat tengok Eishan naik....

Memula tu sampai Eishan da nampak dari jauh ramai kids yg naik kete, motor...dari jauh da jerit 'car!! car!! car!!' , memula dok gesel2 kat motor, nak naik motor la tu...tp motor tu xde remote control..bahaya la pulak...seb bek time ade satu kete remote control yg free...macam yg kat bawah ni...syok betol Eishan naik....hurm...tp xlama...5 minit je....RM3... da keluar tu menangis la pulak nak naik lagi..hehehe....xpela...bg can kat kids yg lain...next time papa & mama bawak lagi ye sayang...seb nagis kejap je...:P

Abis tu kitorang masuk dalam....saje window shopping...xbeli pape pon..sebab memang plan nk jln je...bosan dok umah....heeee~~~



Pegang macam Eishan je yg bawak...xtau kete tu gerak sendiri...best sgt Eishan sebab selalu papa tgh drive klu kawasan xbahaya letak Eishan kat stereng suh die pegang...siap buat bunyi lagi time nak kona tu..haih...




Hidup MU!!!




Ooohh..kete terbabas dari trek..hehe




Jap, nak start enjin...xidup la pulak!!!




Tengah tengok member lain naik motor








Ni la opah kesayangan Eishan...Masa pantang dulu asyik nak kat opah je...time nak tido je cari opah...kalau ngan mama asyik nangis je....dari kecik opah jaga Eishan...tima kasih mak...jasamu xmampu utkku balas...kerana terlalu banyak pengorbananmu pada anakmu ini...naz sayang mak!!!




Handsome boy mama!!!




Macam player MU kan??? heee~~



Macho!!!


-


-


End








4 comments:

mamalieyna said...

waah macho abess aa die, pakai topi camtu..pastu bwk kete lak..smart2x..! ^_^

im - mamababahworld said...

hehehhe dh besaq dh eshan nooo...sophie kalo gi Giant Kota Damansara ..mesti akan nak naik keta punya lah! kekeke..ada gak yang kita remote kan anak kita ada yang gerak sendiri..tp aku pilih yang ada remote...kih kih...kalo dia gerak sendiri..astaga, dia pergi langgar budak2 lain..hahaha

e_nazz said...

test

e_nazz said...

mamalieyna : thanx :) Eishan mmg suke pakai topi papa die nih...dulu kecik2 xsuka pakai topi, pantang letak atas kepala mesti tarik

yusma : hehe...pandai Sophie...tau je kat ctu ade kete ek..:P...tengok budak2 yg x pakai remote tu mmg asyik langgar org jek, jenuh parent diorg dok kejar..hehe

Related Posts with Thumbnails

WELCOME!


New Updates!

Jom KLIK! KLIK!