Monday, April 11, 2011

NAS already 6 months!!! yey!


Waduh..waduh...bukan senang nk snap gambo Safiyyah senyum..huhu..ni pon xsengaja he..hihi...ooh...hari ni 11/04/11 genap anak mama ni 6 bulan..

Alhamdulillah...till now Safiyyah masih fully bf.. n will start her solid food..mayb today opah kat umah nk start bg Safiyyah makan ye nak...

Harap2 ok la, sebab macam abg long Eishan dulu jenuh gak nk mkn, mkn je muntah, mkn je muntah, sampai sy pon takut nak suap mkn...da masuk 9 bulan barula boleh telan without muntah balik...huhu

Happy 6 months cayang ucuk mama! We all love u so much...

*Tenang hati mama bile tgk 2 adik beradik tido sekatil ngn mama..i love this feeling so much!



-



-



4 comments:

ct N honey said...

anak saya 16hb ni 6 bulan.sekarang ni cuba2 juga ajar bagi nestum..lepas 6 bulan baru bagi bubur nasi..

Lin Chalo said...

lepas ni mamanya mesti semangat nak try mcm2 solid food kan? :)

Umi said...

hi... salam perkenalan dr group KIM.. comel bby, dah 6 bulan ye.. :)

Yan said...

anak2 ni cepat sangat membesar. tak perasan kita..

Related Posts with Thumbnails

WELCOME!


New Updates!

Jom KLIK! KLIK!