Wednesday, July 22, 2009

Eishan Rayyan da pandai merangkak! (video)

video


Esok genapla Eishan 9 bulan...last week seminggu aku tinggal Eishan kat kampung. So, hari jumaat minggu lepas kitorang blk kg. So suprising...Eishan can crawling..:P weee~~


-


-

Comel nye...tu pon goyang2 lagi...tp kalau Eishan rs cm lambat die nk kejar sumthing die meniarap buat cm combat tu...hehe

-

Da besar da anak mama ni...kejap jek..pejam celik pejam celik da 9 bulan...xsedar pon...alhamdulillah Eishan sehat je...Tinggal seminggu kat kg ritu susah jugak la Eishan nk tido mlm, sbb kat umah die berbuai...blk kg xde buai, tp lame2 die ok...

-

Sekarang ni da balik cheras, jarang la letak dalam buai...tido atas katil je...t nk jln memane senang nk tido..xdela ngamik2 cari buai...jenuh kite nk jd buai..ekeke :P


kat bawah nih snap shot kat kg...time nih sume org balik..abg long je xbalik..meriah!!!



uwekkk!!!




Eishan n mama


Add Video

Eishan n papa




Eishan & Akif Zaim (cousin) -- wearing upin n epin shirt...:P




Ha..buat pe tu???!!

3 comments:

evyn4ever said...

suka possing yang uweeek tu:P comei

e_nazz said...

hehe...skg ni mcm2 mimik muka eishan pandai buat...:)

syayassir said...

seronok tengok perkembangan anak kita kan?
jap lagi tunggu dia pandai berjalan pulak.. :P

Related Posts with Thumbnails

WELCOME!


New Updates!

Jom KLIK! KLIK!